Rána
Rána.
Tak hmlisto voňavé,
volajú ma do svojich rán.
Rána,
ktoré mám tak rada.
Keď ešte všetci spia.
A ja?
Potichu sa vytrácam
a strácam
v diaľke úsvitu.
Nikto neruší moje strácanie.
Nikto.
Iba slnko to potom
celé
pokazí.
Přečteno 236x
Tipy 9
Poslední tipující: Helen Zaurak, Amonasr, zdenka, jitka.svobodova, Fany
Komentáře (2)
Komentujících (2)