Anotace: :)
upírala na něho oči
oblékl si košili
milovala jeho kolínskou
dvě lžičky do šálku
ústa vzkřikla
ticho zapraskalo
nad střechami se lesklo svítání
samo ze sebe
ptáci ohlašovali
další nový den
za okny nachystaná jablka
SVĚT ČEKÁ REKORDNÍ SKLIZEŇ RÝŽE
na obzoru
noc si mnula ruce
patříte mi!
Ranní dárek za oknem, byť do Mikuláše ještě daleko. Každý den stejný, a přece jiný!
02.01.2019 17:21:54 | Špáďa
no, nevim, rym je rym!!
25.10.2016 13:50:13 | J.F.Julián
já čet nejdřív ptáci odhlasovali...to by bylo zajímavé ,,kdo je pro další nový den,,...
03.10.2016 15:10:37 | enigman
Pekrásné...
22.09.2016 16:03:08 | Tvořilka Lenka
Uhranut grafikou, i textem pokorně se klaním.
13.09.2016 21:58:17 | klaun