... jen tak ... tady chumelí ... a určitě za to může čarodějnice ... vzala jsem si koženou budnu a teď ... budu venku jak ... máčo ... chi ...
20.03.2007 11:44:00 | Marcella
.... fšeci měli čagany od krvi .... enem Já ... hlavu ...
- JEZ - .... jez synku, ... jez ... radí roboti. Pak si na tebe nigdo ... netrůfne ...
/ volně z Valašské prózy .... /
Jsou roboti taky Valaši? ... asi jo ... / ... my totiž máme ... fšééécko ...
13.02.2007 16:58:00 | HarryHH
... jasně, že bude ... víš ... žě ... Tě ... mám ... ráda ... mlé ... CUD ... cudná? ... blbost
12.02.2007 10:46:00 | Marcella
... je ale jiná ... možná i krásnější ... koupila jsem ji s láskou ...
12.02.2007 10:40:00 | Marcella
Trochu větší dekadence... (myšleno bohémský pesimismus :))
Krásný ráno, Járo
12.02.2007 09:01:00 | Koprtinka