Honba za štěstím?
Anotace: někdy je nic vším, jindy je všechno nic
Poustevníčku bez ulity, půjčím ti svou z naivity,
Poustevníček povyrost, ztratil svojí nevinnost.
Ulita ho tlačí, ke štěstí nestačí,
Popojdi si o kus dál, nemám ti už co víc dát
Nezapomeň prosím jen, že z ulity ses tlačil ven..
Přečteno 342x
Tipy 4
Poslední tipující: Lioness, zdenka, Ormissia
Komentáře (1)
Komentujících (1)