Anotace: volně.
vítr přivanul vlaštovky podzimu
a já se začala těšit, až obléknu svetr
až si zapletu cop na mý pomotaný hlavě
až půjdu sbírat kaštany do parku vedle Vltavy
až bude vzduch vonět jako poslední táborák
až bude zase tak nějak melancholická ta naše Praha
až budu pozorovat děti na kopci, jak pouští draka
až se budu dívat na Tebe, jak spíš, když venku prší
až si budu přát, ať tohle trvá věčně
až mi řekneš, neboj se, maličká, já neodejdu
vítr přivanul vlaštovky podzimu
a já se začala těšit, až obléknu svetr
nehluboce hravá, dobře napsaná pro okamžité zlepšení nálady (u mne se povedlo) následuje pátý s šeSTý tip
16.09.2016 13:18:35 | aravara