Anotace: Brzdy kvílí, ve mě klid, všechno svaté si můžou vzít,líbám níž tvé bílé boky,zmámených křídel šum zní po celé roky, když mě nesou ze tmy do jiných sfér..
Stavy s tíží, stavy bez tíže
Kdo z těch ran se vylíže?
Zpožděný efekt láska má
Srdce trhá jako lavina
Stoupat ve mě začínáš
Jsi horší než zbytkový alkohol
Stejně prudká jako v žilách on
Stopkou se řítím dál
Vlak je blízko, nevnímám
Brzdy kvílí, ve mě klid
Všechno svaté si můžou vzít
Líbám níž tvé bílé boky
Zmámených křídel šum
Zní po celé roky
Když mě nesou ze tmy, do jiných sfér
Skrytá past na mé žití
Krásná jako jarní kvítí
S šancí i bez šancí
Ona mé city rázem převrací
Už slyším, cítím řinkot bočních skel
Ty, Já.. dvě duše s defektem
Ať potáhnou nás azbestem
Co před žárem ochrání
Pohár přetekl a ty půjdeš dál
Na konci léta, kde já zůstal sám
S šancí i bez šancí
O slunovratu se rodí raci
Ty, Já.. dvě duše s defektem
Ať potáhnou nás azbestem
Co před žárem ochrání
Pohár přetekl a ty půjdeš dál
na konci léta, kde já zůstal sám
Tam kde duše má se ve tvé ztrácí
všechno kolem se mi ztrácí
(Hanuš Šparlinek,15-16.9.2016)