naštěstí ticho pořád ještě popraskává
v pendlovkách prorostlých svlačcem
v paměti manžet z vystydlého vosku svící
pozhasínaných fujavicemi
míjí nás světelné hodiny
sýčka sýčkujícího
v liánách dračího stromu
koráby z písku dál brázdí
pískoviště vykostěného dětství
a orobincem věčně klopýtají
vrásčité lásky
zlíbané sladkou rosou
mámení
víno si rosolovatí v amforách
na dně ztroskotaných moří
střídavě houstnou a řídnou
mračna sebezpytů
a obzory dálek dosud nedohořely
ačkoliv bezustání mží
na papírové rakve karnevalů
kde jsou za největší hvězdy
rozchechtaná nedochůdčata smrtiček
s čokoládovou kosou..
legrácky stranou, tohle se ti vážně povedlo
19.09.2016 07:02:41 | klaun
Fráčku, já Ti za "rozchechtaná nedochůdčata smrtiček s čokoládovou kosou..." dala supertip, bo mě to nadchlo. Prosila bych hořkou. Min.80% :-))
19.09.2016 04:21:09 | Iva Husárková
Jen mlhou a bosí
láskou jdeme
tam kosa dnů nekosí
tam ještě ne...
Tahle se mi líbí moc, jde ke mně i s dračími stromy, jen blázen se v lese bojí... :)
18.09.2016 12:52:10 | Philogyny1