Anotace: Ztrácím se konvencím v oblaku dekadence, ve verších prokletých básníků. Ze světa odcházím s výra...
Souhlasím s volností slova. Ale s anarchií fakt nevím. Odletět na nitce babího léta se mi strašně líbí... miluju babí léto. Líbí. :-)
21.09.2016 04:21:46 | Iva Husárková
Děkuji moc. No můžeme to založit na monarchii, když najdete vládce, kterého uznám jako autoritu...
21.09.2016 10:16:13 | Bánší
Navrhla bych Amonasra, jenže má problém být uctíván, což ho asi vylučuje jako kandidáta na panovnický post... :-.)
21.09.2016 12:09:40 | Iva Husárková
může to být jeden milník anebo taky nekonečně mnoho, a protože se mi ty verše líbí věřím v tu druhou cestu. Klaním se.
20.09.2016 20:57:56 | klaun