Anotace: Ach vílo maličká, dýchám ti na lýčka, cítíš tu horkost a něhu, jako vroucí tání sněhu. ...
Nejspíš si s touhle roztomilou básničkou pospíchal a vloudily se ti tam dvě chybky. Jedna v nadpisu - má být "Vílí snění" a potom ve slově lýčko. Dej tam měkké i a můžeš to vyznání směle darovat své víle.
21.09.2016 19:43:27 | danaska