Jak lovci pokladů,
ženeme se za pozlátkem
moderní doby.
Hledajíc schody
vedoucí až do nebes,
zapomínáme,
že největší bohatství máme dnes.
Tady a teď,
jeden druhému jsme vším.
Jsem tvůj drahokam,
ty zas mým.
Dobře vím,
kde je konec duhy…
… pod mým srdcem tluče druhé jako zvon,
tak tiše, už žádný shon.