Ve dnech, kdy nic nepřichází
kdy všechno mi tady schází
ve dnech mého smutnění
tak opuštěna jsem
a to je k zbláznění.
A v těch dnech, kdy nic mi nezbývá
než papír, který přikrývá
než slova snad i zbásnělá
v těch dnech jsem celá zjitřelá.
A nevadí, že nemám rým
ta slova zaženou můj splín
a jestli třeba potěší
tak pošlete mi depeši.
A den, který měl svůj stín
bude hezčí...to už vím.
To podzimní počasí
nosí s sebou splín,
určitě se vyčasí,
o tom něco vím!
I já smutnější dny mám,
také jsem teď sám,
tak Tvá dílka pročítám,
něco Ti sem dám...
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Jsem obchodník s iluzemi...
Vedu obchod s iluzemi,
určitě jej račte znát,
mnozí si mé zboží cení,
zkouším něžné verše psát.
Nic hezčího v světě není,
nežli druhým rozdávat
lásku, dobro, přesvědčení,
že je důvod, proč se smát.
Kolik z vás se k zemi kloní
pod velkou tíhou svých chmur,
myslí, že naděje není,
místo v "moll" si brouká v "dur?"
A tak přijde jeden snílek,
amatérský poeta,
na vašich rtech vzklíčí trylek,
úsměv v tváři rozkvétá.
Verše mé vám duši zmámí,
smutek se pryč vytratí,
šťasten jsem a bohat s vámi,
tenhle job se vyplatí...
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
P.S. Tvé poslední verše ukazují, že možná mého zboží nebude už zapotřebí! Jsem tomu rád...:-)))
15.10.2016 18:18:29 | Kozoroh 1
... ahoooj... dalsi depese - stop - nevadi ze dosly rymy - stop - tady jsi mezi svymi - stop - objimam te - stop - krasny den. :-)
23.09.2016 04:02:16 | Iva Husárková
posilam telegram stop pozor jde klaun stop ma par starych grotesek stop chce te rozesmat stop ackoliv se mu to tve smutneni libi stop
22.09.2016 21:26:46 | klaun