Ranná posteľ
Keď zobudíš sa ráno
v tvojej posteli,
ktorá ti je
tvrdá
a
cudzia.
V posteli bielych perín a
červených slov
obliatych včerajším pivom.
Zobudíš sa,
no potom by si sa
radšej
zababušila do tej
neznámej látky,
ktorá ešte vonia.
Po nej.
No je preč.
A ty vieš, že sa už
nevráti.
A tak len otoč
vankúš
na druhú stranu.
Pretože táto už je až príliš horúca.
Přečteno 223x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
Komentáře (0)