Úsměv na rtech v srdci led
slova proudí, kape jed.
Faleš, tajemství a med.
Slova skryté hořkosti,
úsměv plný trpkosti.
Faleš a pohled stranou.
Slova proudí, tajné plány
ani jeden úsměv není pravý.
Pouto chladné, odumřelé
nic tu není, vše je zvadlé.
Ruce skryté za zády
dýky připravené maj obě strany.
Slova proudí, kape jed,
temný, tichý odpočet.
chápu že setkání se mnou nevýjde vždy podle představ . Ale i tak je z toho alespoň hezká báseň :)
23.09.2016 21:53:06 | klaun