Co to vidí mé bystré očí.
Není to kralevic na bujném oři.
Je to kralevic na bujném oři.
Buď zdráv kralevici.
Malá ukázka, z mé oblíbené hry :Dlouhý, Široký a Krátkozraký.
Jsem moc rád, že jsi tu a tak krásnou básničkou.Hmmm…labužím.
Mávám na dálku.
12.02.2007 20:48:00 | kouzelníček