Anotace: zaznamenáno v buse s kouskem banánu v puse a tak dál ...
Po ránu u banánu
přemýšlím
o globalizaci
Jablůňky u cesty,
která se klikatí
v šatičkách z mlhy
A svítá v pozadí
prvně jen
zesvětlá - zrůžoví obloha
Pak srpek
oranžově růžový
nad kopce nad stromy
cípkem se vynoří
A za Šitbořem
už je to oranžová koule
- kýč jak pecka
A cestou zpátky
na asfaltu šipka a nápis napoví:
NA KONCI SVĚTA
A já se chechtám a ptám,
proč já se musela do Finisterry
do Galicie třepat?
něco mi to připomíná... už vím ...svítání. Tenhle kýč se mi nepřejí. ;-) ;-)
27.09.2016 17:00:15 | klaun