Dnes máš navrch,
vedle tebe jsem tak ubohá..
stejně se chci prát,
jsi na mém území!
Zítra budem prach,
netahám sem Boha..
našim sporům budou se smát
a nic se nezmění.
Snad jednou víde napovrch,
že napořád nikdo nic nemá..
že je lepší mít rád
a projít se alejí
Jestli má být něco Svaté (pevné a silné), pak je to láska. Zajímavé je to, že ty krátké jsou nejsilnější. ... jedna procházka alejí ...
27.09.2016 22:29:03 | VEDz RVAHEs