Anotace: Snadno, rychle sbírám body, že mám všechno hotový. Oslavím to flaškou vody, jen kapánek ohňový. ...
Sbírka: Satirik ve svém živlu
jé, indiánskou jsem neznal. Je zajímavá. Určitě zajímavější než ta s Voloďou.
28.09.2016 10:39:41 | klaun
Díky. A ano, to je. A v délce umírání hravě předčí jak tu ruskou, tak i nevadskou. Není nad naše milé Indiány.
28.09.2016 11:53:54 | Bánší