Kolemjdoucí vydechují sny s příměsemi
prodáváš těla těch zmizelých aby bylo na nájem
„zatracená nihilistko…“
pořád ho slyšíš tikat?
jeho stín vychází nad střechami a vrhá stíny do oken
máš povahu listopadového listí
když se rozsvěcují lampy
každý rok o něco dřív
se touláš prochladlými uličkami
a sražení beránci dechu
odpouští minulosti
těsně poté
to začalo
být
osobní.