Anotace: pozlátenie zmyslov krásou
Mystický tieň mu behal po tvári, pery mi po dychu života lapali.
V očiach vyrástla Zem.
Čierna elegancia, modrá, molekúl vody vibrácia, hnedá, pôdy ľúbeznej, čokoľvek túži rásť priamo v nej.
Ta hra s řádky mě baví. A hluboký a silný tón verše ve mě doznívá...
06.12.2016 21:04:55 | MiMiKa
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?