Den u koní
Anotace: Báseň co vznikla u nás na venkově při pohledu na pasoucí se koně :)
Cválají koně po ohradě
slyším dusot jejich kopyt
škoda že neběhají po zahradě
ti hřebci mají blahobyt
Stádo vybělo ze stáje
Zkušený kovboj přebírá otěže
světlá hříva větrem vlaje
když se zúčastní jezdecké soutěže
Koníci sladkou trávu spásají
všichni se na nich mohou vozit
děti v jízdarně vesele jásají
děkují,že u koní mohou žít
Přečteno 446x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, jitka.svobodova
Komentáře (3)
Komentujících (3)