Do sklenic
Anotace: 29/9/2016 * Ani nevím, kde se všechna ta slova berou. Tiše a s nekonečnem pro A.D. (A díky bohům za krásu a inspirativnost AFP.)
Říkám to teď a říkám to nahlas
"mám tě rád"
mění se v popel
ve vybledlost toho, co znalas
najednou prý
stávám se děvkou
nevěrná lhářům, tobě i světu
zranila bych
za upřímnou větu
Říkám to teď a říkám to s nadějí
ničím bych nakonec
nebyla raději
než tím, čím jsem se stala
slzy sbírám si do sklenic
zásoby na zimu
narcisy z včerejších sazenic
přerostou v odvahu
už nejsem malá
Říkám to teď a říkám to napořád
já vážně měla tě ráda
vzpomínkou budiž ti
od nehtů, od nože zjizvená záda
Přečteno 344x
Tipy 12
Poslední tipující: Pelican, Misha, Lioness, kejtyyy, jitka.svobodova
Komentáře (5)
Komentujících (4)