Sni...
Anotace: ...kdyby nebyly sny,život by byl o hodně chudší....
Sni,jak nejdéle můžeš,
snad s realitou něco zmůžeš.
Ztrácej se v závoji voňavé mlhy,
pořádej v pohádce hedvábné trhy.
Pluj do Atlantidy dokud se dá,
ať tě každý král zná.
Překroč bludný kámen,
zašeptej s mudrcem amen.
Sen prožívej,jak jen se dá,
snít se přeci má.
Komentáře (0)