Tou hutnou tichou tmou kde cvrčci řvou
Jak mořský ďas dnes se světýlkem u rtu
Jdu
Můj nádech dneska píchá po ježcích
A v dlaních svírám jenom mrtvou tmu.
Tak prosím dej mi den co budu zvládat stát
A nech mě čas jen trávit ne hned umírat
Veď kroky mé tou hutnou těžkou nocí
Pod nebem které vyplakali mloci