počasí
Podzim je čaroděj
Co barví listí
Roste hřib koloděj
Veverka hnízdí
Vítr schazuje
paletu barev
Co v koruně stromu se třepotá
Většina nad zimou běduje
Jen se snižuje teplota
Lidičky v létě je moc vedro
V zimě zase moc zima
Na jaře aby vše kvetlo
Na podzim mění se klima
Takový je koloběh
proč kolem tolik řečí
Všechno je k něčemu
Tak nebud'te v křeči
:-D
Přečteno 326x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, jitka.svobodova
Komentáře (2)
Komentujících (2)