Čas virtuální reality
z duše stíny umazává,
na stejné vlně jsme Já i Ty,
fantazie nám nahrává
témata, jež i jiným ladí
život v odstíny růžové,
s námi sní a jsou chvilku mladí,
ač mnohé vrásky zdobí je.
A další, se skořápkou ještě
na půvabném svém zadečku
zakousnou se jak kombi kleště
a letí s námi v zemi snů....
Jj, veršohrátky, to je moje! Lachtan je můj línější bratranec, pokud jde o hravost...:-P
14.11.2016 22:46:51 | Kozoroh 1