A nic víc
Být a nebýt není otázkou výběru
Je to pocit závislosti na poličce s léky
Chtění dlaní a bříšek prstů po teple kůže
Nutnost whiskey s chutí dálek na horním rtu
Stačí překonat vzdálenost paží a mít
Nebýt jediná tajená
Nebýt záložním plánem v nádrži plné vody
Kdy tonoucí volá po záchraně
Být a nebýt není otázkou výběru
Je smíření se se sebou
Osudem
Nebo bohem ve sklenici
Přijmutí hlavní role v dramatu neznámých herců
Být je nadechnutí se na noční dálnici a nechat plynout bytí mezi pedály
Být jsou proudy filozofických myšlenek nad ránem
Prázdná flaška od okurek a střepy z ní
Jsou to dny a týdny plné písmen a souvětí ze scénáře
Únava z chtění
Být a nebýt není otázka pro jednoho
Je to odcházení v sedm ráno s prásknutím dveří
Bez obligátního na shledanou
A nic víc
Přečteno 263x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, Lioness
Komentáře (1)
Komentujících (1)