Probuďte mě
Anotace: ...a nenechte již spát déle.
Probuďte mě, prosím
Rok již končí a já chci vidět hvězdy
Probuďte mě, prosím
Nadchází nový věk
Probuďte mě, prosím
Dost již bylo snění a limbu
Probuďte mě, prosím
Nekonečná noc již musí skončit
Probuďte mě, prosím
A já otevřu ty ztracené brány
Probuďte mě, prosím
Slibuji, že se polepším
Probuďte mě, prosím
Ať mohou ohně vzplanout vysoko k nebi
Probuďte mě, prosím
Chci jen něco malého k snědku a pití
Probuďte mě, prosím
A ušetřete se dlouhého trápení
Probuďte mě, prosím
Vždyť jsem vaše koma
Přečteno 248x
Tipy 1
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného
Komentáře (1)
Komentujících (1)