trocha ironie
cítíš mráz na tváři
cítíš se bděle
hledáš sny ve snáři
a připadáš si skvěle
všechno ti vychází
a jsi králem parketu
i když si v nesnázích
vyvoláš odvetu
i když si na dně
pořád se usmíváš
chodíš si ladně
a okolí nevnímáš
jsi obětavý,jsi skvělý
deláš samý dobrý skutek
jsi citlivý,nesmělý
tvé jméno je smutek
Přečteno 343x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Eru Alonnar, Poetik, Jeněcovevzduchukrásného, Fany, jitka.svobodova, Bánší
Komentáře (0)