Jsem mistr imaginace
to nedá mi žádné práce.
A tak si představuji
jak Tvoje ruce po mém těle plují
jak Tvé rty okusily moji hloubku
jak si mě vychutnáváš-jako svoji loutku
A já na provázcích zavěšena
jdu tam, kde mě vede ruka mistra loutkaře
ta ruka - co všechno dokáže...
i proměnit moje snění v reálné lidské chtění...
kamarád kašpárek by mohl vyprávět ... :-)
07.10.2016 23:07:15 | klaun
Nádherné:-)
07.10.2016 12:00:49 | Tvořilka Lenka