Upito z dálek i džbánů a k tobě daleko
zatím nemám
dopito
prokousala jsem se štěstím
když padala cukrová vata
v chomáčcích z nebe
a nemohu věřit obrazům času
teď je jen další příště
mám od vaty paty
a ulepený prsty
i rty
na náměstí světla dokreslují noční samotu
a někdy jsou to jen skvrny kapky inkoustu
na bílých polích
ve snech
* ..je to jen malá horská stezka.. když se mraky prozáří vědomím nebes, zastav se na chvíli a uvěříš že její samotu kdysi vybírala těžká citovost...
05.05.2017 19:15:22 | cyberwamp