Setkání
Anotace: moci tak vrátit čas...
Zářivé nebe podzimu
pohaslo holubí šedí
Jsi už jiný
a jiná jsem já
moci tak odejít...
Tvé suché "ahoj"
a váčky pod očima
a můj hloupý úsměv
moci tak zůstat...
Archivář čas sklapl zbytky dne
do černých desek noci
Je pozdě
můra tluče do oken
moci tak spát...
Přečteno 276x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, madness.is.freedom, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)