Anotace: Moje kočička mlíčko mlsá zelený očička na mě milovaně hledí
Moje kočička mlíčko mlsá
zelený očička na mě milovaně hledí
kožíšek černý a šedé tlapky s drápky
Líně stočí se v mým klíně a vrní jako v trní
Můj mazlík roztomilej rád se mazlí
v polštářcích nafouklé má bříško
rád ten šotek maso libové
Hrajem si spolu než v koutě usne
tiše přede a mě je dobře
S vrnící kočičkou
na klíně, v peřinách
s velkou, či maličkou
se krásně usíná...
:-)
07.10.2016 22:22:01 | Kapka