když spolu usneme
tenhle den zmizí
stál jsem na mostě s rukama za zády
viděl jsem padat se do moře
rozpadl se můj strach ze smrti
stejně je dole i nahoře
a
padat neznamená letět
tak jsem zapřel všechno kromě sebe
peklo je úhel pohledu
a
místo odkud je dobře vidět nebe