Polykačka mečů
Dívka šílená chtíčem,
Nabízí svou deziluzi,
Pomateným uctívačům snů.
Posedlá touhou,
Hledá východisko v dešti,
V labyrintu polibků a objímání.
Bojí se usínat sama,
Duši však skrývá do sklenice slz.
Označená cechem lhostenosti,
Prochází skrz vodopády světla,
Otáčí klíčem od komnaty rozkoší.
A přesto zná píseň osamnělosti,
I pomíjivost kouzla okamžiku.
Omámená vůní cizích těl.
Její vášeň mlčí,
Jako harfa bez strun...
Přečteno 290x
Tipy 8
Poslední tipující: Frr, Kapka, Iva Husárková, Ormissia, Philogyny1, hanele m.
Komentáře (2)
Komentujících (2)