Ve vlasech šeptání listí
hýčká sny
a dny v lesích
kde pokrytá zimou chřadnu
a řvu tu na ně na ty lesy
nikdo neslyší ticho
když v tanci udupávám
mraveniště
na boso
jsem to já
a deštěm voní kaluže cest
a trny mám ve vlasech dva
šípky ve tvářích
slabiky na jazyku
a buchty do uzlíku