Anotace: V pekelných branách jsi mi dal polibek Elixír ze žhavých uhlíku jsem si z tvých slov namíchal Piju...
V pekelných branách jsi mi dal polibek
Elixír ze žhavých uhlíku jsem si z tvých slov namíchal
Piju ho denně už nemám kam bych ho dal
Vydloubni mi oči a sežer mé tělo
Odveta mi dala pár kilo navíc
Usínal jsem do snů a do zahrad nadpozemských věcí
Probuď mě z té můry a polož na stůl Whiskey
Pak se odkryju dekou a budu snít o věcech všedních