Anotace: ...pořád si je dělám a co vy?
Moje milovaná trpká iluze,
tolik se podobáš mlze...
Z ničeho nic člověka zaslepíš
a než stačím říct "jůuuu",
tak mě z ráje probudíš :)
já si je nedělám, ale dost jich potkávám :-)
11.10.2016 06:21:12 | klaun
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?