SEZNAM TOHO,CO BYCH MĚL UDĚLAT ZÍTRA PO ŠICHTĚ.
Anotace: Mělo by to být podzimní,nostalgické,ale svým způsobem i úsměvné.A hlavně,bych to měl zítra udělat :)
Zítra zabím dva králíky
Jeden ten větší do Peruce
Pro mě ten druhý malinký
Od krve umyju si ruce
Vykydám a navozím si slámu
A kdyby třeba pátek byl
Tak řádně bych to oslavil
A domů vrátil se až k ránu
Je hnusně...
Vždyť říjen má už vládu
A já měl kdysi podzim rád
Kdysi to byl jsem ještě mlád
To kytky zrovna dozrávaly
A mě jen banality sraly
Snad uměl jsem i milovat
Určitě pivo také ženy
A dnes jsem osel ověnčený
Co pokouší se rýmovat
Zítra zabím dva králíky...
... a potom začnu od píky
Přečteno 351x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Amonasr, Bánší
Komentáře (2)
Komentujících (2)