a
stál jsem na mostě s rukama za zády
viděl jsem padat se do moře
rozpadl se můj strach ze zrady
stejně je dole i nahoře
všechny tvoje krásné dny skončily
teď je vhodná doba říct ti
že už budeš jenom trpět
uzavřený v hrobce s nejhoršími členy rodiny
s bývalou partnerkou
kterou jsi přistihl v posteli s někým úplně jiným
než bys čekal
zapálit svět
rozlít vařící olej po klínech všech nevěřících
zabít je všechny
do posledního
přikovat je ke kříži a nechat hnít jejich maso
pro výstrahu
(dívej se mi do očí když s tebou mluvím kurva
a nerejpej se v tom jídle žer
ty vůbec nevíš jaké to je milovat jen si na to hraješ
a co je to vlastně za život
ty jsi malá blbá zrůda plná hnisu z tvé postižené matky)
nikdy neuvidím co bych měl vidět protože jsem si jednoho večera vypíchnul oči horkou jehlou
doma v přítmí u laptopu s webkamerou
miluju internet dává mi všechno
můžu si s tebou ještě vyhonit a až potom si něco udělat?
jsem nejdráždivější anděl smrti trpící při pohledu na zem
má křídla hoří a na tváři mám jizvy po tvých drápech má zrůdo
jsem z postižené matky
já vím
a co to vlastně vedu za život
zabiju tě ale musíš mi to tady podepsat
chceš zmrzlinu ale máma ti nedovolila chodit se mnou ven
nikdy nezachráním celý svět
nikdy nespasím všechny ty mrzké duše nezbavím je okovů
ale bůh si je už přebere
jsem kanibal když si vychutnávám svoje vlastní maso
jenom malý človíček miloučký a neškodný
není moc chytrej
ale
to říkali ti kteří už nemají co říkat
nejsem připravený zemřít ale vím že jsem připravený žít dál a milovat a mít děti a
nechat ty děti
na pokoji
když lidi usínají
mají nad sebou klidné tiché nebe
když usínají bývají sami
a všechno v nich je prázdné
a ukončené
//////////////////////
DCGC