Tváří v tvář
Pozdní Ikarové brázdí nebe
někteří se vrátí
někteří jsou už příliš vysoko
a nemnozí
proniknou až TAM
do říše velkého světla
které na chvíli ožije
Přečteno 314x
Tipy 5
Poslední tipující: zdenka, básněnka, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)