................
Anotace: ......................
Prázdno v duši, na dně hledám
Na dně lahve, prchavě a marně
moment zdání že jsem král,
při rozbřesku šašek sám,
Vize,múzy sny a touhy,
na střepy jak zrcadlo se hroutí,
skrčen v koutě křičím pomoc,
v prázdném bytě do svých dlaní,
tak aby to slyšela mé uši,tak abych sousedům nebudil děti
nejsem,špatný-nejsem dobrý..
já jsem šeďˇ....jsem černá i bílá...
Toužím po barvách...chci žít...
Chci být lepší, nebo ten nejhorší...
Chci být,ale nevím jak...
Přečteno 300x
Tipy 7
Poslední tipující: Ziny, Frr, Jin&Jang, jitka.svobodova
Komentáře (3)
Komentujících (3)