Anotace: Nevyrovnal se Odysseovi
Bez vosku v uších
a jiné anestezie
pevně připoután
k stožáru pozemskosti
skočil jsem
jen tělo se stopami lodních lan
zůstalo
bezduché na cestě
za čímkoli
co byť jen náznakem připomíná
vzdáleně zaslechnuté
Jen ta pouta se zařezávají do slova život...
16.08.2019 10:07:34 | básněnka
Díky moc za obě kritiky:)
16.08.2019 11:02:01 | dodola
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?