Někdy mívám stejný sen
kdy vidím sebe samu
ten obraz pak se snažím žít
ráda se tím klamu
Tvář jen tak si nosí úsměv
a se lží si pohrává
uvnitř slyší ticho mlčet
samotná pak zůstává
A tak lidé vidí ženu
nebo to, čím se stala
sen je pro ni skutečnější
než to, čím dřív bývala.
Takových lidí je, jen to nedokážou tak hezky zpracovat.
17.10.2016 15:18:13 | klaun