Cos nepoznal
tak nepiš na to
názory
A když už chceš
tak jen s dostatkem
pokory
Když nerozumíš
nech myšlenky
v své hlavě
A nenuť je všem
nenuť je nám
svéhlavě
A pokud přec jen
touha psát tě
chytila
Nešahej mi chlape
Nešahej mi kurva
Na Kryla.
hezký výkřik:)
18.06.2017 18:42:59 | Ragnell
Kryla mám rád, konec konců zpíval i o klaunovi, ale kvůli tomu to není, kryl byl u nás doma prostě ikona. Takže za tu báseň jasný ST
17.10.2016 15:52:10 | klaun
ale jak ty jsi došla k tomu, že ten člověk v recenzi z odkazu nepoznal, nerozumí a nutí všem své myšlenky? každý, kdo něco napíše, "nutí" myšlenky no. chápu, že se dotkl tvého citlivého místa, tak jsi stvořila báseň. jen prostě nechápu, proč se má člověk z principu pokorně klanět před něčím, co se mu nelíbí, ale napsal to člověk, kterého většina považuje za velkého. jestli máš Kryla ráda, tak ti to neveme vůbec nikdo a ničím. ale šahat ti na něj ostatní nepřestanou.
17.10.2016 15:49:24 | CoT
Protože nepíše podnětný, erudovaný názor, evidentně se nevyzná v poezii ani hudbě. Psát recenzi je vůbec velmi složitá věc, on se o to velmi neuměle pokouší a naprosto bez pokory vyjadřuje svoje stanovisko. V recenzi nezmiňuje absolutně nic podnětného ani plodného, ale hraje si na znalce. Takže proto tak reaguji.
17.10.2016 16:18:53 | Krysařka