Já jsem se i pousmál a to je co říci. Dobrý, no je to zase tak. Budu muset začít číst i jinné, to bych mohl srovnávat. Takto nemám patřičné srovnání. Když jak jsem již řekl málo co si pamatuji.Musím s tím nějak hospodařit tedy jako s tím málem co vím.
23.05.2006 19:29:00 | umělec2