Kouzlo vůní
Je v Ní a Ona v Něm
Jediným pohledem
spojeni vůněmi
Hvězd se ptají,
kolik napočítají
hodin, dnů a let,
než alespoň jedinkrát
budou moci pohledět
bez pravidel
a kormidel
vedeni zrozenou touhou
do očí, které znají jejich svět,
které ví, že je cesta jen „tam“,
ne zpět ..
V prosbách a tónech,
v teple i mrazu
malují do obrazu,
do čar v dlaních
jeden druhého
On nechce být bez Ní
Ona bez Něho
Přečteno 265x
Tipy 10
Poslední tipující: enigman, Dreamy, JSJ, Iva Husárková, jitka.svobodova
Komentáře (4)
Komentujících (3)