hledaje svou domovinu
pátrám ve své duše splínu
a pokud ji nepominu
stejně tak svou těla vinu
za zvonů bytí varhan stínu
snad se ti tam nerozplynu
nerozpustím, nezahynu
Trochu mi dělá problém v tom najít smysl. Ale třeba hledám kapra na stromě, kdo ví. Verše jsou to pěkné :)
02.11.2016 15:57:01 | Pelican