Rozeklané verše
Anotace: Trochu toho a trochu tamtoho.
Plnila jsi touhy svého pána
Po britsku, jak to má rád
A pomalu
Mopem prohledávala zákoutí
Měsíc
Rozloženého kapustňáka
Připlul po moři
Slaneček, jinoch mladý
Pod sluneční krajinou
Jinou
Než se očekávalo poněkud zamřeně
Lichotky
Krajky
Pomerančová šťáva
Skřipec a roubík
Erotické hrátky
Pírko a výpek z kachny
Tohle máš ráda?
Když mluvíš, nerozumím ti
Možná to je tím
Špatným počasím
Mraky
Deštěm
Šíleně hihňajícím se Sluncem z kosmu
Tvých vlasů
Za dávných časů
Mladých dam
A ušlechtilých
Volů
Přečteno 255x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
Komentáře (0)