Duhová
Anotace: ...vypadla na mě ze šuplíku, jakoby chtěla do světa, tak ji pouštím...
Babička má neduhy
a děda dělá duhy.
Na vodítko reality
připoutám divoké barvy
a kloužu se
kloužu
až na pískoviště marných snů.
Bábovičko, poveď se mi
a pod kyblíčkem
tvoje oči
trochu pláčí
smutkem opuštěných trpaslíků
v tmavých zákoutích
mého svědomí.
A bude ticho
až bude skoro slyšet…
Přečteno 511x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (0)