V
soutoku mých slz
hnízdí volavky
šedé a popelavé
jako rána vydrolená z koutků
očí
Beru klíče a startuji
Pomalu zařadím
zatímco v hlavě mi hučí
"Adios, ty zasranej kreténe.."
předjíždím jedno auto za 2.
*****
Hej, brzdi člověče ...
19.10.2016 15:12:42 | klaun